niedziela, 29 stycznia 2017

Ziarna kawy z owoca kawowca

Ziarna kawy z owoca kawowca


Tak jak nie wszystkie wina są tak samo nie jest każda filiżanka kawy. Podróż z ziaren kawy z owoców drzewa kawowego do filiżanki gorącej kawy może przybierać różne ścieżki, i może doprowadzić do różnorodnych doświadczeń dla konsumenta.

Zatrzymuje Truck są notorycznie promowanie grubą, czarną ciecz, jak substancja, która dumnie nazywają kawę, a często razy oferują darmowe dolewki jeśli tak odważył. Na drugim końcu spektrum masz takie firmy jak Millstone Kawa którzy zlokalizować wysokiej jakości kawę z najbardziej odległych i bujne lasy deszczowe i płodne kawy rosnących górskich na całym świecie. Od regionów, takich jak Ameryka Południowa, Ameryka Środkowa, Afryka, Indonezja, Hawaje, i na Karaibach, a oni są naprawdę dumni w procesie tworzenia najlepszą kawę można je produkować.

Wszystko zaczyna się od owoców

Ziarna kawy rozpocznie się tego, co powszechnie nazywa się "wiśni", które są owocem kawie drzewo. Nie wszystkie "wiśni" dojrzewają w tym samym czasie, więc hodowcy są bardzo szczególności o te, które są zbierane i kiedy.

Przetwarzanie

Kolejnym krokiem w tworzeniu jakości ziarna Millstone kawę z "wiśni" jest umieszczenie zebranych owoców do maszyny roztwarzania, gdzie ziarna oddziela się od skóry owocu. A potem ziarna są rozłożone na twardych powierzchniach, zazwyczaj betonowych, do wyschnięcia w naturalny ciepła słonecznego.

prażenia kawy

Następnie do pochodzenia i jakości ziarna kawy pieczenie bobu, co oddziela najwięcej kawy w smaku, aromatu i doświadczenia. Każdy pieczenia ma swój styl, metody, porady i wskazówki, które używają do tworzenia pożądanego produktu. Ziarna kawy młyński są tworzone przez zwracając szczególną uwagę na czas procesu pieczenia. Decydują dokładnie, kiedy chcą złamać ziaren kawy w celu uzyskania żądanego lekkie lub średnie pieczeni, czy w bardziej mocny ciemnych pieczeni, takich jak ziarna kawy. Aby zablokować w jakości Millstone Coffee Bean ich pieczone mistrzami schłodzenia ziarna w odpowiednim momencie z odrobiną wilgoci.

Mieszanie Kawy

Millstone Coffee Company stała się ekspertem w tworzeniu pikantne filiżanek kawy aromatyczne mieszanki z właściwymi mieszanki ziaren kawy. Ich pieczeń mistrzowie opanowali sztukę tworzenia mieszanek kawy, które mogą wystąpić tylko przy Fasola Millstone Kawy. Kiedy mieszanki są kompletne produkty końcowe są przyspieszone do sprzedawców detalicznych w celu zagwarantowania świeżego produktu za każdym razem.

Przygotowanie kawy

Z całej tej ciężkiej pracy od Matki Natury sobie na doświadczonych i wykwalifikowanych mistrzów pieczeń Millstone Coffee Company zakończyć moment przygotowywania kawy jest, gdzie to wszystko się ze sobą. Jako ziarna premii Arabica są mielone i rozpoczyna się proces warzenia zmysły ożywają. Po pierwsze ze świeżego aromatu procesie warzenia do momentu pobrania próbek, gdy ciało i smak jedne z najlepszych kawy na świecie uderza usta.

Millstone Coffee Company z dumą w wyborze, przetwarzania i dostarczania jednych z najbardziej ceniona kawa dostępne. Ich pasja do ich mieszanek, posiada doświadczenie w każdej filiżance i nadal przynoszą radość i satysfakcję miłośnikom kawy wszędzie.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz