czwartek, 23 marca 2017

Rodzaje herbaty

Rodzaje herbaty


rodzaje herbaty, instrukcje warzenia i składniki

Niestandardowe Liść przynosi ... herbatę można zwyczaj mieszania się !! !

Jakie są różne herbatki i jak mogę je uwarzyć?

zielono Zielona herbata jest wykonana ze sfermentowanych liści rośliny Camellia sinensis. Liście zielonej herbaty są uschnięte, smażone, miażdżone i suszy produkować swój niepowtarzalny smak. Zielona herbata smakuje podobnie do białej herbaty (Sun-słodzone liście), ale nieco bardziej wytrzymałe. Zielona herbata ma umiarkowane ilości kofeiny i przeciwutleniaczy. Zielona herbata jest smaczne na gorąco lub na zimno. Aby zaparzyć: Doprowadzić wodę do 160 stopni F i stromych przez 1-3 minuty

BLACK - Czarna herbata jest wykonana z całkowicie sfermentowanych liści herbaty z rośliny Camellia sinensis w.. Wytwarzają one silny smaku ciemnej herbaty. Czarna herbata jest smaczne gorące lub zimne, gładkie lub ze śmietaną i cukrem. Czarna herbata ma najwyższą zawartość kofeiny herbat. Czarna herbata ma także pewne przeciwutleniacze. Aby zaparzyć: Doprowadzić wodę do wrzenia i strome 3-5 minut

White-Biała herbata jest wykonana ze sfermentowanych liści rośliny Camellia sinensis.. Biała herbata ma bardzo delikatny smak, podobny do opalania słodzonych liści. Biała herbata ma najmniejszą ilość kofeiny i największą ilość przeciwutleniaczy. Biała herbata jest smaczne na gorąco lub na zimno. Aby zaparzyć: doprowadzenie wody do 180 stopni F i strome 4-8 minut

ROOIBOS- Naturalnie kofeiny, ten liść jest uprawiana w Afryce Południowej.. Ostatnie lata pokazały, że roobios jest popularną alternatywą dla bezkofeinowa zielonej, białej i czarnej herbaty. Jest to pełne witamin, minerałów i przeciwutleniaczy. Rooibos ma czerwony liść, która produkuje słodkie czerwone infuzji. Rooibos jest pyszne gorące lub zimne, gładkie lub z mlekiem i cukrem. Aby zaparzyć: doprowadzić wodę do wrzenia i strome przez 7-10 minut lub do smaku

YERBA użytych Yerba mate przychodzi do nas z Brazylii.. Smak parzonej yerba mate jest silnie roślinne, ziołowe i trawiaste, przypominający niektórych odmian zielonej herbaty. Ma nieco słabsze działanie pobudzające niż kawa, i jest znacznie łagodniejszy żołądka. Yerba mate można reinfused i nie rosną gorzka z nadmiernej namoczeniu. Aby zaparzyć: Doprowadzić wodę do 150 stopni F i stromych do smaku

HONEYBUSH- Honeybush jest naturalnie bez kofeiny.. Ta ziołowa herbata czerwona z Republiki Południowej Afryki i jest naturalnie słodki i łagodny, jak łagodny miód. Jest to bardzo podobne do rooibos herbaty jego korzyści zdrowotne i składników odżywczych (w tym witaminy C, potasu i wapnia). To sprawia, że ​​jest lekko słodki mrożonej herbaty lub pysznym gorącej infuzji. Aby zaparzyć: doprowadzić wodę do wrzenia i strome przez 7-10 minut lub do smaku.

Aby uzyskać więcej informacji, odwiedź tę stronę internetową artykułów.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz