poniedziałek, 6 marca 2017

Komercyjne ekspresy do kawy

Komercyjne ekspresy do kawy


Patrząc na wielu różnych typach handlowych ekspresy do kawy, zaczynają rozumieć, że jest to wielki przemysł. Poniżej Wszystkie typy są do konkretnych potrzeb, które mogą różnić się w różnych miejscach.

Pod jednolitego Cup Brewers można znaleźć w hotelu i motel pokoi. Są one również wykorzystywane w biurach i restauracjach, zwłaszcza jeśli klient chce wyjątkową kawę. Eliminuje dokonywania garnek pełen kawy, które najprawdopodobniej nie będą w pełni wykorzystywane. Strąki są wstępnie wykonane małe pojemniki z fusów kawowych. Gdy strąki są wprowadzane do Brewer operator może wybrać sterowanie napar łagodne, średnie lub silne, aby zrobić jedną filiżankę kawy. Każdy pod zawiera specyfikację jaką kawę, regularne, kawę bezkofeinową, et cetera, i czy jest gładkie lub o smaku kawy. Ziarna kawy po użyciu pozostają w kapsule w celu łatwego usunięcia.

Innym miejscem dla komercyjnej pod ekspres do kawy może być w domu, gdzie tylko ktoś chce wspaniały smak specjalne kawę raz na jakiś czas.

polewania kawie browary są najczęstszym rodzajem ekspres do kawy, czy w celach komercyjnych lub w domu. Wlać międzylądowań, ponieważ są one powszechnie nazywa, zrobić dobrą kawę, kiedy upewnić używasz dobry filtr. Są one używane w restauracjach, stołówkach w budynkach publicznych i uczelniach. Wiele branż oferują obecnie stacje kawy, które mają dwa lub więcej karafki szklane na talerzu ocieplenie, które jest częścią stacji zaparzania. Do polewania ponad browary mogą wymagać woda wlewa się do zbiornika do przechowywania lub może mieć linię wody w załączeniu. Wszędzie tam, gdzie są one stosowane są zwykle na określoną liczbę osób w danym miejscu. Kolejną wielką zaletą tego typu browaru jest wykorzystanie airpots. Dodatki te można przechowywać kawy gorąco długich okresów czasu, bez użycia ciepła. Niektóre airpots tylko uderzeniem stopień lub dwa ciepła na godzinę.

ekspresy do kawy satelitarna może zaparzyć do 400 filiżanek kawy na godzinę. Te browary satelitarne mają na celu ułatwienie przepływu dużej ilości kawy na różnych stanowiskach, takich jak centrum konferencyjnym, gdzie wiele spotkań w różnych pomieszczeniach są przechowywane. Przenośniki dla tego typu piwowara przytrzymać jeden i pół litrów i zachować gorący napój przez dłuższy okres czasu.

Podobnie jak piwowarów satelitarnych, browary transportowych zaparzyć kawę prosto w autobus lub 3 litrowym airpot. Wahadłowce przytrzymać około galon i pół i są izolowane próżniowo, aby utrzymać kawę gorące przez dłuższy okres czasu. browary transfer wyposażone są również zaparzyć wysokie kwoty wielkości kawy na podstawie stawek godzinowych, ile potrzeba, jak w takich miejscach jak w restauracji lub kawiarni.

Grind'n Brew Coffee Systems są unikalne w tym, że łączą w maszynce do precyzyjnego i browar. Ta maszyna zaparza kawę do karafki lub airpot. Maszyny te mają podwójne kawy były leje jak dobrze więc dwa różne rodzaje kawy mogą być wykonane z tej samej maszynie. Te systemy są świetne kawy gdziekolwiek naprawdę świeżo zmielony i parzona kawa ma być doręczony. Specjalne kawiarnie i eleganckie restauracje są doskonałym miejscem dla tego urządzenia.

Przy dzisiejszej technologii i precyzji warzenia, kawę można dokonać dokładnej specyfikacji z naciśnięciem przycisku lub przełomie tarczy. Mogą być zaprogramowany tak, aby zrobić cokolwiek potrzeb operatora dokonamy dla konkretnego zastosowania. Mówiąc o parzonej kawy, myślę, że nadszedł czas na przerwę.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz