środa, 12 kwietnia 2017

Single Origin Coffee naprawdę lepiej?

Single Origin Coffee naprawdę lepiej?



Wyzwaniem dla importowania kawa zawsze była autentyczność ziaren kawy i kiedy można spróbować coś naprawdę dobrego, skąd wiesz, które rolnicze produkowane taką doskonałą smak?

Aby rozwiązać ten problem, importerzy ściśle współpracował z gospodarstw kawy oddzielić procesy ułatwiające identyfikację poszczególnych gospodarstw i wiele, gdzie kawa jest produkowane.

Istnieją różne sposoby gospodarstwa produkujące kawę. Większe gospodarstwa będzie miał miliony funtów kawy zgrupowane razem i nie ma sposobu na określenie pochodzenia kawy. Mniejsze gospodarstwa może brakuje zasobów, aby umyć i wysuszyć kawę, a także usunąć łuski. Aby przetworzyć kawę te małe gospodarstwa (wiele razy rodzin małe podwórko) przyniesie swoje ziarna kawy do lokalnego mycia i przetwarzania roślin. Medium to gdzie jego mniejsze gospodarstwo, ale wystarczająco duży, aby umyć własną kawę.

Podobnie jak w przypadku wielu małych firm, istnieje potrzeba, aby robić rzeczy niepowtarzalne, aby wyróżniać. Rolnicy będą sadzić dodatkowych upraw na ich ziemi, aby pomóc zaparzania ziaren kawy egzotycznych smaków. Są na ogół będzie się więcej organicznie praktyk i może nawet bio-dynamicznych praktyk w celu zapewnienia ich uprawa jest top filiżankę kawy.

Ostatecznie to fakt, że kawa pochodzi z pojedynczej pochodzenia, która pozwala nam na zidentyfikowanie go po imieniu i prześledzić jego jakość powrotem do rolnika i ich działce.

Jeśli kawy kubki dobrze, wiesz, gdzie można uzyskać więcej tej wielkiej degustacji kawy - dokładna lokalizacja, rodzaj drzew i ich techniki rolniczej. Stamtąd jego przygotowań do palarni i jakości pieczeni oraz umiejętności warzenia.

Wybraniec Bean używa tylko jedno źródło kaw, w tym w naszych mieszankach w celu zapewnienia wysokiej jakości kawę.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz