czwartek, 6 kwietnia 2017

Jak zaparzyć doskonałą kawę

Jak zaparzyć doskonałą kawę


Wielu z nas amatorów kawy i wiele miejsc wizytowe jak Starbucks na bieżąco tylko dostać kawę poprawkę na dzień ... albo godzina. Znając warzyć własne kawy, aby być na równi z zakupionego jednego lub nawet lepiej. Jak będzie to również zaoszczędzić pieniądze na dłuższą metę warto nauczyć się robić to dobrze.

Jeśli masz komputer skropliny jest to naprawdę proste, aby uzyskać wklęsły ze smakiem. Oto kilka wskazówek, zanim zaczniesz.


  • Otrzymuj odpowiedni rodzaj filtrów. Zakup dobrej jakości filtrów wystarczy. Masz uzyskać typ, który jest wyraźnie wymienione w ekspresu obsługi właściciela.

  • Upewnij się, że masz prawo do kawy stosunek wody. Jeśli jesteś pijącego światła następnie utrzymać współczynnik rentowności. Jeśli kochasz kawę ze stemplem, dodać dodatkową łyżkę kawy, lub sprawić, że dwie łyżeczki.

  • Użyj prawo nabierania łyżką. Większość kaw pochodzą z ich łyżką, a jeśli tak się stanie, należy ich używać, ponieważ pozwoli Ci uzyskać prawo stosunek z uruchomieniem. Alternatywnie uzyskać łyżki z magazynu sprzedaje, nie są one drogie.

  • Unikaj kupowania aromatyzowanej kawy od sklepu spożywczego jest to niskiej jakości kawy, która jest przyprawione tylko w celu ukrycia się opary substancji chemicznych, które są zmieszane z kawą podczas transportu. Jeśli naprawdę chcesz do picia o smaku kawy, to lepiej kupić olejki smakowe i aromat kawy w filiżance raz jest warzone i wlewa w szklance.

  • Czy wiesz, że możesz także użyć cynamon, gałka muszkatołowa, a nawet wszystkie przyprawy dodać do kawy przed rozdrobnieniem dać to, że dodatkowym smaku? Raz spróbować to może nigdy nie wrócić do zwykłej kawy.


Wszyscy kochają dobrą kawę ale wiedza o co czyni go w domu i obsłudze naszych przyjaciół i sąsiadów z tym przepięknym warzone cieczy uczyni nas bardzo popularne ze wszystkimi. Nawet jeśli jesteś korzystających kawę sam w domu warto parzy go zamiast płacić dolarów za jeden kielich, który może nawet nie być tak dobry jak ten zrobisz w domu.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz