poniedziałek, 7 listopada 2016

kawa Nicaragua Jinotega SHG

Ściśle Wysoka Grown : SHG ; kawa uprawiana powyżej tej wysokości Standardowy wytworzenia gęstszą ( Ściśle Twardy Bean ) bardziej żywy profil smakowy niż te uprawiane na niższych wysokościach . Wyższych wysokościach zapewnić Coffee przyjazne środowisko klimat bywają chłodnicy z mniejszym nasłonecznieniem i dużo wilgoci. To powoduje, że owoce kawy dojrzewać powoli, dzięki czemu więcej czasu na rozwijanie głębokość , jak również wiele pożądanych cech szukamy w znakomitych kaw .



Europejski Proces: Sortowanie ręczne usunięcie wad do PE " Standard" trwa do nie więcej niż 8 wady występują w próbce 300 gram . To oczywiście bardzo intensywnej pracy sortowanie ręczne Cup poprawia jakość i spójność
więcej: kawa nikaragua

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz