wtorek, 8 listopada 2016

kawa kolumbia excelso

Królowa kaw Kolumbia - Narino Kolumbia Supremo Zielone ziarna kawy Arabica procesu dokładnie umyć


Bold kwasowość owoców cytrusowych, jedwabiste ciało, słodki, śliwka, podpowiedź wiśnia, cytryna, czekolada, ziołowe, soczysty, bogaty i czysty, lawendy, ładne trwałe wykończenie. Ten duży jasny bogatym kubek nie jest dla osób o słabym sercu lub smaku. Wielkie spójne wielkości ziarna są łatwe do pieczeni z dobrymi dźwiękowych pęknięć i pieczenia słodkiego aromatu.

Nowe upraw tego ziarna jest nieco inna od dotychczasowych upraw, jeszcze raz bardzo, bardzo dobry Kolumbii.

Suche Aromat: czekolada, owoce cytrusowe, słodki

Razowy Aromat: toffi, czekolada, słodki, przyprawy

Poza tym klasycznym Kolumbii Supremo wykazuje dodatkowe aromaty i smaki patrzymy w najwyższej jakości kaw, z pogrubioną kwasowością i bogatym smaku z Kolumbii.

Hodowcy: Małe świeczki w Narino Department Kolumbii w południowo-zachodniej części kraju. Narino Region Kolumbii znany jest z wyjątkowych kaw.

Szczepów: Caturra, Castillo, Typica

Wysokość npm: 1750 - 2100 metrów

Gleba: Wulkaniczny Ił


Przetwarzanie: W pełni myte i suszone Sun

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz